news image

Rukometašice Jagodine ambiciozno u novu sezonu

Rukometašice Jagodina počele su danas pripreme za nacionalno prvenstvo i Čelendž kup EHF, ne skrivajući ambicije za visok plasman na domaćem i medjunarodnom nivou.

Plan novog trenera člana Superlige Srbije, Zorana Ivića, je da za 46 dana obavi 27 prepodnevnih i 25 popodnevnih treninga i 13 kontrolnih utakmica.


Redove Jagodinki pojačale su reprezentativke Marina Živković, Marina Dmitrović, Bosiljka Manić i Aleksandra Đorđević, a iz kluba su otišle Jelena Filipović, Sandra Kuridža, Anastasija Budai i Ana Kačarević.


Ivić je na konferenciji za novinare istakao da je cilj jagodinskog kluba da ostvari što bolji plasman u prvenstvu Srbije koje počinje 19. septembra, u domaćem Kupu, kao i da učestvuje u završnici Čelendž kupa EHF.


"Dugoročno, računamo na trofeje na domaćoj i međunarodnoj sceni", rekao je Ivić.


Dugogodišnji kapiten Jagodine i jedna od najboljih igračica Srbije Ivana Jevtić je istakla da je klub ovog leta obezbedio kvalitetna pojačanja.


"Mislim da možemo izneti teret utakmica koje nas učekuju kada su u pitanju takmičenja i u Srbiji i u Evropi", ocenila je Jevtić.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 325       Danas: 40       Juče: 65
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik