GALERIJA

 

РУКОМЕТАШИЦЕ ЈАГОДИНЕ ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ

ЦИЉ ТРОФЕЈ

ЈАГОДИНА-Рукометашице Јагодине 01.08.2011. су почеле припреме за наредну сезону у којој их очекују утакмице на четири фронта, а циљ је да се домогну до једног трофеја. Сем руководства, трофеј од њих очекују навијачи и локална самоуправа која финансира рад клуба.

-Рукометашице су један од најбољих спортских колектива у породици јагодинских спортова, највише се улаже, али се и највише очекује. Све очи су упрте у њих. Зато бих поручио играчицама да дају све од себе на терену и да добро тренирају, а ми ћемо то умети да ценимо кроз обезбеђивање идеалних услова за рад, врхунске тренере и здравствену заштиту, те редовну исплату стипеднија и премија Јагодина је град спорта, због постигнутих врхунских резултата. Финансирамо из буџета рад 95 клубова, рекао је директор Јагодинског спортског савеза Зоран Глигоријевић.

Јагодинке су се додатно појачале пред предстојеће такмичарске обавезе и у току летње паузе клубу су приступиле репрезентативна голманка Драгица Беба Таталовић, Марија Стефановић, Ивана Милошевић и Дуња Тасић, све из Наисе, те пивотменка из италијанског Нуора Марија Лојпур.

-Првенство и куп Србије, те Регионала лига и Куп ЕХФ су ове сезоне такмичења у којима ћемо дати све од себе да изборимо за највише домете, а ако дођемо у прилику свакако да ћемо и рашрених руку приграбити неким од трофеја. Лопта је округла,у спорту не можете ништа гарантоавти унапред, посебно не у женским екипама, где и најмања ситница може све да поремети. За почетак је веома битно да се девојке које су пристигле добро уколпе у нашу средину. Ми смо направили селекцију која нам омогућава брзо уклапање, јер се све девојке од раније познају и играле су заједно, рекао је председник клуба Александар Миладиновић.

Јагодинке ће већи део припрема обавити у свом тренинг центру,а са контролним утакмицама почињу за десетак дана.

ЕВН

АНТРФИЛЕ

АМБИЦИОЗНО НА ТРОФЕЈ

Капитенка Јагодинки Ивана Јевтић очекује далеко бољу игру екипе него предходних сезона и један од трофеја у домаћем првенству, као и наступ у фајнал фору Регионалне лиге. Повратница из Италије Марија Лојпур такође најављује врхунске утакмице и борбу за неки од трофеја, такође и Нишлијка Марија Стефановић најављује атрактивнију игру Јагодинки у следећој сезони која ће се преточити у врхуснке резултате.

 
© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 327       Danas: 42       Juče: 65
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik