news image

Grad obezbedio sredstva za dvoranu rukometašicama Jagodine

Sportski direktor Ženskog omladinskog rukometnog kluba Jagodina Milutin Vasić izjavio je danas da je lokalna samouprava dala garanciju da će obezbediti sredstva koja su klubu neophodna za takmicenje u Čelendž kupu EHF.

U ovom trenutku neophodan je novac za uređenje hale, kako bi ona dobila akreditaciju za evropkupove.


Rukometašice Jagodine, koje igraju u Super ligi, prvi put su stekle pravo da učestvuju u jednom evrokupu. Debi na evrosceni imaće 14. novembra, kada se sastaju sa Galičankom iz Ukrajine, a sedam dana kasnije igraju sa Handbal akademijom iz Holandije.


"Očekujem da ćemo proći kvalifikacije, a potom bismo igrali u grupi sa ekipama iz Litvanije, Azerbejdžana, Turske i Portugalije", rekao je Vasić i dodao da naredne sezone očekuje i dobre rezultate u domaćem prvenstvu.


Na današnjoj konfrenciji za štampu predstavljena su i dva pojačanja Jagodine - Marina Mitrović i Bosa Bojilov - Manić.


Mitrovićeva, koja igra na bekovskoj poziciji, dolazi iz Vrnjačke Banje, a igrala je i za beogradski Radnički, dok je Bojliov - Manić prethodne sezone banila za Zaječar, a igrala je i za klubove u Danskoj, Norveškoj i Turskoj.


Jagodina je ovog leta angažovala i poznatog trenera Zorana Ivića.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 332       Danas: 47       Juče: 65
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik