news image

Zoran Ivić trener rukometašica Jagodine

Uprava ženskog Rukometnog kluba Jagodina izabrala je danas Zorana Ivića za novog trenera ekipe koja se takmiči u Superligi Srbije.

Igračku i trenersku karijeru Ivić je i počeo u Jagodini, a 1993. godine je sa tadašnjim rukometašicama "Metalke" osvojio nacionalni kup.


Trenirao je Obilić iz Prištine, Crvenu Zvezdu i Partizan iz Beograda, Železničar iz Niša, Budućnost iz Podgorice i Veriju iz Grčke, kao i mušku i žensku reprezentaciju Srbije.


Ivić je za trenera postavljen pred premijerni nastup rukometašica Jagodine u Čelendž kupu EHF.


"Obaveza mi je da rukometašicama Jagodine pomognem da u premijeri u evropskom takmičenju opravdaju ukazano poverenje. Napravljen je prvi korak i dogovoreni su ciljevi kluba u narednom periodu", rekao je Ivić i dodao da će uz nekoliko pojačanja na ključnim pozicijama i pomoć domaćih rukometašica formirati "moćnu ekipu".


Kako tvrdi, igračice će na svakom meču "dati sve od sebe", i ni sa jednog terena se neće vratiti "pognute glave".


"Pristalica sam sistematskog i kontinuiranog rada koji jedini daje rezultate. Očekujem da publika i grad podrže rukometašice i njihov cilj - nadmetanje sa najboljim ekipama Evrope", zaključio je Ivić.


Uprava kluba je, takodje, saopštila da je jedna od najboljih igračica u Superligi, srednji bek Vrnjačke Banje Marina Živković, potpisala ugovor sa Jagodinom.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 343       Danas: 58       Juče: 65
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik