news image

Rukometašice Jagodine deklasirale Anadoli u Čelendž kupu

Rukometašice Jagodine savladale su na domaćem terenu turskog predstavnika Anadoli sa 35:17 (16:7), u prvoj utakmici trećeg kola Čelendž kupa.

Jagodinke su posle dobre, organizovane i efikasne igre deklasirale gošće iz Turske, a prema onome što je viđeno na terenu, mogle su da slave još ubedljivije.


Pobeda kvalitetnijeg srpskog tima nijednog trenutka nije dolazila u pitanje i gotovo je izvesno da će odlazak Jagodine na revanš, 21. novembra, predstavljati formalnost.

Najefikasnija u domaćem timu bila je Dmitrović sa sedam pogodaka, dok se kod gošći istakla Ozbahar sa četiri postignuta gola.

Trener domaćih Zoran Ivić je istakao da je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom, pre svega u odbrani.

"Zahtevao sam disciplinovanu igru u odbrani, što nije bio slučaj, pa smo zbog toga neoprezno primili veliki broj golova. Očekujem da ekipa u revanšu igra mnogo bolje", izjavio je Ivić posle meča.

Trener gošći Sinan Oner je istako da su igračice Anadolija veoma mlade i da nemaju iskustva u evropskim takmičenjima.

"Nismo mogli bolje. Primili smo na početku meča mnogo golova i zbog toga je razlika na kraju velika", rekao je Oner.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 977       Danas: 80       Juče: 521
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik