Dešavanja u proteklih mesec dana

Jagodinke su u decembru imale pune ruke posla: Nedelju dana nakon odigranog revanš meča u Zaječaru, otputovale su na STADTWERK CUP u St. Galenu u Švajcarskoj. Bile su prve u grupi, ali su u drugom kolu izgubile sa 1 razlike od ekipe Krka Novo Mesto i samim tim izgubile šansu za igranje finala. U ostalim mečevima se pokazao izuzetan kvalitet naše ekipe, sve mečeve su Jagodinke dobile bez većih problema i u borbi za treće mesto susrele se ponovo sa francuskim Dijonom. Neizvesno je bilo do samog kraja, ali je uporna ekipa Jagodine pokazala svoje kvalitete u završnici meča. Posećenost turnira bila prilično dobra, a treba naglasiti da su rukometašice Jagodine, svojom igrom osvojile srca mnogih navijača, te je u utakmici za 3. mesto Jagodina imala veoma dobru podršku sa tribina od strane navijača domaćina.

Odmah sledećeg vikenda nastavila se Reginalna liga, gde je Jagodina gostovala Zagrebačkoj Lokomotivi i gde nije mogla pružiti kvalitetan otpor s' obzirom da je bilo dosta povređenih igračica.

Pred samu Novu godinu, 28.12.2012.god. u goste nam je došla ekipa Budućnosti, osvajači Lige šampiona i osvajači Evropskog prvenstva (većina igračica igra za reprezentaciju Crne Gore). U prvompoluvremenu su se Jagodinke držale dobro, ali je u drugom duža klupa Budućnosti pokazala zašto je tu gde jeste.

Prva utakmica u Novoj godini odigrana je 05.01.2013.god. kad namje gostovala Podravka Vegeta. I tu su se Jagodinke dobro držale, prilazile i na 2 razlike, ali je suviše iskusna ekipa Podravke dodala gas kad jetrebalo i privela utakmicu kraju sa 7 razlike.© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 539       Danas: 53       Juče: 106
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik