news image

IZVUČENI PAROVI ZAVRŠNICE KUPA SRBIJE


NAJZADOVOLJINIJE JAGODINKE

JAGODINA-Parovi finalnog turnira za kup Srbije za rukometašice su Naisa iz Niša- Zaječar i Nopal iz Bačke Palanke-Jagodina, odlučio je žreb koji je u petak održan u Jagodini. U tom gradu biće održan i finalni turnir 7. i 8. maja. Najzadovoljniji posle žreba bila je ekipa iz Jagodine. Naime, kada je posle Naise izvučen Zaječar salom se prolomio pljesak Jagodinaca, kojima se u tom trenutku ostavrila želja da igraju polufinale sa Nopalom.
-Mi smo dobili u polufinalu željenog protivnika i očekujem siguran prolaz u finalni meč kupa Srbije. Očekujem da u finalu pružimo najbolju partiju u u ovoj sezoni i ponovimo uspeh iz 1993. godine kada smo osvojili kup. Pred punom halom očekujemo da obradujemo našu vernu publiku i sve koji su verovali u nas, rekao je direktor ŽORK Jagodina Militin Vasić.

Zaječarci su, takođe, optimisti, jer u protekle dve sezone nisu izgubili ni jedan meč u domaćim takmičenjima.
-Prošle godine osvojili smo duplu krunu, očekujem da i ove godine to ponovimo. Pretpostavljam da nam neće biti lako.Polufinale sa Naisom biće izuzetno teško, a pretpostavljam da ćemo finale igrati sa Jagodinom, koja igra veoma dobro. Svi u klubu smo optumisti i verujem da ćemo odbraniti kup, rekao je predsednik RK Zaječar Milan Stanković.
Naisa, i pored teškog žreba, neće da se preda unapred, već najavljuje dobru utakmicu.
-Nismo imali sreće, jer smo izvukli najtežeg mogućeg protivnika u polufinalu. Ne treba mnogo pričati o Zaječaru, to je skup najboljih reprezentativki Srbije. Svakako da su favorit, ali to ne znači da ćemo sa belom zastavom ući u utakmicu i da ćemo se predati. Pokušaćemo sve da odigramo dobru utakmicu, kazala je direktorka RK Naisa Vesna Petrović.

ŽORK Jagodina
Direktor Milutin Vasić 064 142 77 44© Agencija Autentik                    Ukupno Poseta: 327       Danas: 42       Juče: 65
Prijatelji:      Bg Linkovi      Raskrsnica      Sajtovi      Prezentacije      Web Adresar      Bg Autentik      Autentik